Lady Gaga outfits

Om du letar efter någon som verkligen steg utanför modelådan, se längre än Lady G. Lady Gaga outfits har släppa käftar sedan sångarens debut eftersom de banbrytande, fet och helt oförutsägbar. Du vet aldrig riktigt vad hon kommer att komma ut i nästa eftersom rätt när hon till synes toppat själv, hon går ut i bara gula försiktighet band. Det är verkligen en blick av hennes i en av hennes nyare musikvideor, men det bara går att visa hur säker på sig själv denna stjärna är. Här är några saker som vi kan lära av garderoben av Lady Gaga.

2009-MTV-VMA-Lady-Gaga-Outfits

En sak är säker: Lady Gaga outfits ser inte ut som någon annans. Från att du kan bli inspirerad att formulera din egen unika garderob. Det behöver inte vara vild och galen som Lady G: s. Det har bara att vara annorlunda än normen. Du bör alltid tänka bortom de normala gränserna så att du kan driva dem precis tillräckligt för att vara en individ. Stäng inte in i en cookie cutter version av varje affärskvinna i företagens Amerika. Du kan fortfarande vara flott och vara unik på samma gång.

Något annat att lära av Lady Gaga bästa outfits är att alltid vara sig själv. Lady Gaga bryr sig inte om vad någon annan tycker om henne för att hon är helt trygg i vem hon är och vad hon gör. Hennes självförtroende är det som gör hennes outfits verkligen fungerar, snarare än att vara kompletta modekatastrofer. Du kan emulera samma förtroende med dina egna utseende, och du skulle bli förvånad av svaret du ska få bilda det. Om du bokstavligen sluta bry sig om vad andra tycker, de mycket väl kan ha ditt utseende mer. Klä för dig själv, inte någon annan.

Om det är en sak att dra från Lady Gaga outfits övergripande men måste det vara så att ibland kliva ut ur din komfortzon är en bra sak. Lady Gaga har praktiskt taget omdefinierat ”komfortzon” för sig själv, men hon är alltid trycka på kuvertet för att se vart hon kan gå nästa. Var inte rädd för att experimentera. Du kan mixa och matcha vad du tror kan vara en dålig kombination av bitar och bara se hur de passar ihop. Om en titt inte fungerar, vem bryr sig? Precis kommit tillbaka nästa dag med något bättre. Du kan vara en modeikon i din egen värld, om du bara uppmärksam på vad som händer med Lady Gaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *