Bruno Mars

brunomars

Jag undrar om Bruno har någon aning om hur mycket Spanx är i hans publik varje föreställning? Nu ha detta i åtanke. Inte bara kvinnor med hängande kroppsdelar dra på Spanx men det gör många av de unga kvinnorna i dag. Jag läste en artikel i Wall Street Journal häromdagen att Spanx faktiskt orsakar bestörtning inom pick up världen. En flicka ser bra ut i en hud tight klänning eller stuprörsjeans, vill heta killen i baren för att ta hem henne, men oops, sorry, fick gå till de små flickornas rum … för att ta bort min Spanx! Men jag avvika. Bruno Mars. Min syster och jag älskar konserter men faktiskt har inte varit i en tillsammans på länge. Vår första stora konsert tillsammans såg den stora ”Purple One”, prins, i hans parti liknande är det 1999 och Little Red Corvette dagar. Sheila E. hade slag spelning. Min syster och jag båda känner, till denna dag, att prins konsert var den sexigaste vi någonsin har varit. Min man ifrågasätter vårt förstånd när vi säger detta till honom. Han säger, ”det där lilla twerp inte sexigt.” Jag säger: ”Åh, ja, bebis, han är. Du behöver inte vara 6 ft. 6” för att vara sexig kära. ”Så off går vi se en annan liten twerp. Tja, är Bruno 5 ft. 7” . Vi bryr oss inte. Vi är redo att rocka våra tossor så mycket som vår hals till ankel Spanx kommer att ge oss.

Jag har läst att Bruno kan vara temperamentsfull. Jag har sett honom kasta hissy passar när han inte vinner en Grammy. Denna kväll skulle han inte låta lokala medier fotografer ta bilder. Det var den scuttle rumpa ändå. Nu detta kan ha haft något att göra med Bruno men säljarna skulle inte sälja flaskor vatten … i flaskan. De var tvungna att hälla den i en kopp. Jag är misstänksam här men de hävdade att folk kastar flaskorna i skedet. Tja, om du var på Altamont med Rolling Stones, kanske du har en poäng. Men Bruno har ett så brett utbud av åldersgrupper deltar plus en stor del är av den feminina övertalning, kasta flaskor på scenen skulle inte vara problemet. Underkläder, kanske. Vattenflaskor? Nope. Från tonåring till medicare publiken, kvinnorna var där för att se en stor sång stylist som sjunger den romantiska till R och B-uppdelning. Han och hans band dansar sina föder upp. Låt mig bara säga detta. Bruno vet sin publik och han vet hur att behaga dem. Även kvinnor i en viss ålder haft höft stack och golvbultande. Oh Ja vi gjorde. Vilken energi hela bandet har. Bandet, med undantag för när Bruno hade några solon, aldrig, aldrig slutat flytta. De hade publiken på fötterna hela prestanda. Alla de erforderliga träffar spelades. Tänk, Bruno har inte en stor repertoar så showen var bara en timme och fyrtiofem minuter. Men det inte förringa åtnjutandet av showen. Bruno är mäster showman. En kvinna i en viss ålder inte kan låta bli att ge en så ung kille någon moderlig råd. Åh, etiopiska. Jag kunde vara hans mormor. Har jag tillåter verkligen mig själv att säga att? Bruno, hålla sig borta från trubbel, hålla en klar affärshuvud om dig, och låt inte ditt följe låter du tror att du är över lagen. Och bara säga nej!

Min syster och jag, både kvinnor i en viss ålder, säger att om vi var, oh, 20 år yngre, skulle vi ringa in Bruno, Spanx och allt, och han skulle inte ha en chans. Åh, och kvinnan i en viss ålder (inte min syster och jag) som kom tillbaka till vårt hotell och hade ”rockade” för mycket, som hade köpt ett par korta korta shorts med BRUNO MARS putsade över bakre, som sedan drog sade shorts över hennes jeans och sedan låtsades vara på katten promenad, nej, lady, nej. Det är inte en bra look för någon kvinna i alla åldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *