8 vackra långa sequined balklänningar

Balklänningar med paljetter är vägen att gå som du vill glänsa på prom night. Det finns några fantastiska färger och stilar att välja mellan i år från sequined klänningar med höga slitsar till ena axeln och strapless klänningar. Vi kommer att titta på några designers bland de många som gör denna typ av mode som blir allt populärare.

Bridesire 2015 festklänningar samlingen har några ogudaktigt vackra sequined klänningar gillar stilen 7106 till exempel. Denna klänning har några bländande färger som är väl blandade från en djup röd till shock rosa och guld. Det är en axelbandslös flerfärgad paljettklänning med ett lår höga slits och mesh stil inlägg på sidorna som ger den ett unikt utseende. Den här klänningen säljer normalt för 118.00.

Favoriten av sequined klänningar från denna designer måste vara 7111. Det är en helt enkelt vacker snygga klänning som också har en lår hög slits precis som ovan klänningen samt en trevlig lågt skuren rygg. Men fronten är säker på att täcka upp något du kanske vill det till. Den 7111 kommer i läppstift, guld eller turkosa färger och säljer för 158 på nätet.

20208035

Jasz Couture måste ha några av de hetaste stilar i långa sequined balklänningar. Ta 4848 till exempel med sin långa flödande tåg och fantastisk färg. Denna axelbandslösa klänningen är gjord av poly chiffong material och är konstruerad med multifärgade paljetter och Bugle pärlor. Den levereras i en vacker turkos / naken färg och säljs för 398. på de flesta online återförsäljare.

Nästa klänning från Jasz Couture måste du ha en siffra för men det är fantastisk. Style 4808 kommer i en pistol-metall / silverfärg och har ett brett kors tillbaka design med utskärningar på båda sidor. Den här klänningen säljer också för ca 398.

Flirt av Maggie Sottero gör några vackra långa sequined balklänningar. Den PF4142 exempelvis är en mycket vacker golv längd klänning som är täckt av paljetter med ett urval av pacific blue eller passion rosa. Det är en vacker en linje klänning som är perfekt för balen och du kan få det för ca 396.

Ett vilt fantastiska klänning är Flirt PF5151 som är en lång axelbandslös djur sequined klänning med perfekt urringning och en hög slits. Den här klänningen kommer i några fantastiska färgkombinationer som svart / guld, svart / turkos och svart / fuchsia. Du kommer att göra ett uttalande om prom night med den här klänningen på en prislapp på 438.

Jovani gör några fantastiska långa sequined balklänningar gillar 153.050 som kommer i vitt, svart, fuchsia, guld och det mest populära kungsblå. Sjöjungfrun stil mode klänning har en käresta halsen och naken underlag. Det är lång, snygg och omfattar allt snyggt. Det kommer med en rejäl prislapp på mellan 498. och 550.

Det mest fantastiska sequined klänning är Jovani 7530. Det kramar kroppen i alla de rätta ställena och har en mycket unik hög hals. Den här klänningen har en mycket imponerande urringade ryggen och är täckt av paljetter. Den levereras i populära blått, svart, jägare och pistol-metallfärger och säljs för runt 500.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *