Bästa tips när du handlar för god kvalitet jeans

Bra jeans är en av de viktigaste delarna i din garderob eftersom du kan bära dem till nästan alla tillfällen. Därför bör du veta hur man väljer ett par som passar väl och kommer att pågå länge. Det första steget är att veta vilken typ du vill köpa. Jeans har olika mönster och köpa fel design kan göra dig obekväm.

Nästa steg är att veta de olika varumärken som finns tillgängliga. Varje varumärke har en stil som de identifieras med. Du måste veta vilket märke har den bästa raka eller smala eller avslappnade jeans och som har god standard jeans. Detta underlättar arbetet när du går ut att köpa. Om du behöver raka jeans, i stället för att passa dem allt du helt enkelt plocka varumärket du vet gör bra raka. Att känna rätt märken du kan konsultera med dina vänner, läsa recensioner och glöm inte att be din favorit butik för att få tips.

jeans-buying1

De flesta människor köper bra jeans men köper fel stil för sin kroppsform därmed hamna ser rolig eller känna obekväm i övrigt goda jeans. Identifiera din kroppsform först sedan forskning vad stil passar din kroppsform. Män bör välja raka ben skurna jeans och hålla sig borta från avsmalnande ben jeans. Kvinnor har dock mer att välja på eftersom de har olika kroppsformer. Om du har stora höfter undvika avsmalnande benöppningar och om du är smal gå för klassiskt snitt med små benöppningar. Om du är osäker be närmaste säljare för att hjälpa dig.

Även jeans bärs till de flesta tillfällen, stil och färg avgör var du bär dem. Välj mörk denim för kontor och cocktail händelser. När du går till en fest under dagen kan du bära ljusa färger med djärva mönster. Lite bleka jeans ser bra ut för ett idrottsevenemang. Mörkblå eller svart denim när det paras ihop med en för män kavaj eller en passande Jackor för kvinnor är en stor outfit för en avslappnad helg.

När du handlar, är kostnaden en rättvis tecken på kvalitet som du kan räkna med att få. I de flesta fall kommer bra kvalitet varumärken kosta mer än vanliga jeans. Däremot kan du få högkvalitativa märken till rabatterade priser om du handlar online från deras officiella hemsida eller på sparsamhet butiker.

Vid fysiska butiker, se till att du får passa dem innan du köper om butiken tillåter att undvika att gå hem med en illasittande par. Håll din inköpskvitto om du tycker att det är nödvändigt att återlämna jeans och få en annan storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *