Fitness är lätt att uppnå

Du kan nå dina träningsmål! Allt som krävs är lite motivation blandat med lite framåtanda. Det finns åtgärder du kan vidta för att få igång din motivation och jag vill gärna diskutera dem med dig.

Weight-Training-Women-Dumbbell-Circuit-Workout

Buddy System:

Den ständigt populära buddy system. Jag vet vad du tänker, varför skulle jag vill föra någon längs att titta på mig kämpa? Chanserna är de har samma mål som du, och vad är bättre att hålla dig motiverad än en vän eller familjemedlem som vill ha exakt samma sak för sig själva och dig. Det finns ingen i ditt liv idag (jag skulle förutsätta) som vill att du ska få 200 pounds och leva ett extremt lat livsstil. De vill att du ska hålla sig friska så att du kan leva ett långt liv tillsammans med dem! Tro mig när jag säger, jag är den första personen att erkänna att det är svårt att hålla gå till gymmet, men när det är med någon jag känner och kan prata med när jag är där det gör hela processen så mycket enklare.

Konsistens :

När du har din rutin ner och du kommer till gymmet hela tiden, kan du inte låta det låga dö ut. Du måste stanna konsekvent annars allt det hårda arbete du har lagt in fram till denna punkt har alla varit ett slöseri. Du har startat en diet plan? Bra! Nu stanna på den, eller om du kommer att få någon vikt att du har förlorat tillbaka snabbare än det tog dig att kasta bort det. Du har äntligen nått en personligt rekord för en fitness mål? Bra! Nu håller pressa sig själv hårdare, förbi tak och på större och bättre mål. Bara se till att de är möjliga att uppnå, är en sak som hjälper till med konsekvens förmågan att kunna slutföra ett mål du har en uppsättning för dig.

Sammanfattning:

Det absolut inte lätt att försöka nå en fitness mål, men det är aldrig för sent att prova. Du vet aldrig, det kan vara något du kommer att gilla och / eller kärlek och det kommer att förändra ditt liv för alltid och till det bättre. Låt inte själv åka ner banan för en lat livsstil, innan du vet att du aldrig vill komma tillbaka. Av erfarenhet, leder en hälsosam livsstil till en sund själ och kropp. Ända sedan jag förändrat hur jag levde, mängden gånger jag blir sjuk under ett år är 0 till ingen och jag kan ackreditera att alla i min hälsosam livsstil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *