Sneakerheads av den nya generationen har utvecklats kraftigt genom åren. En gång är sneakers ofta förknippade med killar, men nuförtiden kan även kvinnor dra ett bra utseende med sitt praktiska par sparkar. Vissa kvinnor älskar att välja skor baserat på designen och den övergripande känslan, men andra föredrar att bära något baserat på historien bakom skor och hur den har förvandlats till ett modesko. En sådan sko som definitivt kvalificerar denna definition är Converse all-star skor. Nu varför är det att denna sko kvarblivit dens popularitet efter alla dessa år? Vad gör dessa sparkar ett eftertraktade objekt speciellt när du pryder din funky look? Detta inlägg kommer att utforska den rika historien bakom Converse Chuck Taylor All-Stars och det är transcendens från basketplanen till gatorna.

Historien bakom skorna:

Converse All Star-skor tillverkades först av Converse Shoe Company 1921. Ursprungligen var den konstruerad för tillfällig användning och designen var inte så perfekt. Fram till dess att Charles ”Chuck” Taylor gick med i företagets basketlag och främjade skor till allmänheten. Han hjälpte vidare med att förbättra designen för att ge komfort, plåster för fotled och flexibilitet så att den kan användas till basket. Således blev skorna känd som ”Chuck Taylor’s” sedan dess. Det användes allmänt i basketens sport i nästan 4 årtionden (1920-1960) och de flesta av de professionella basketballspelarna i gamla brukade bära dessa smygar i domstol. Men på grund av den snabba utvecklingen av skodesigner på 1970-talet, förlorar Chuck Taylor sin glimmer i basketplanen. Och även om det inte var förstahandsvalet i basketlustar längre, verkar Chuck Taylors aldrig förlora sin röra eftersom det fortfarande finns många som väljer att ha på sig det som en daglig sko för en genomsnittlig Joe. Det är inte konstigt hur dessa sparkar fortfarande är populära även idag på grund av dess rika historia och yttersta bärbarhet.

Varför vissa tjejer bär Converse All Stars:

Varför tror några damer på alla stjärnor som en hip och trendig sko? Här är några av deras anledningar:

1. All-in-one sko – De flesta tjejer skulle komma överens om att den kan bäras vid nästan alla tillfällen. Den kan användas som en daglig sko och det går bra på seminormala och formella händelser. Allsidigheten hos Converse All Stars är oändlig.

2. Tillverkad med högsta standard – Skötöverskottet och gummisula skon är väldigt slitstarkt och det kan stå tidstestet. Så även om du går runt köpcentret hela dagen och gör lite shopping, är du säker på att dessa sparkar blir lika bra som den första dagen du kunde bära dem.

3. Ett uttryckssätt – De flesta människor anpassar Chucks och varför kan du inte? Måla det med snygga mönster, byt snören med olika färger för att matcha ditt humör och håll några tillbehör så att det blir mer fantastiskt. Kolla in magtrends.com och du kommer att kunna se några vackra bilder av anpassade Chuck Taylors.

Converse All Star Shoes är verkligen en skön sko som ibland imiteras, men aldrig dupliceras. Det är ett par sniglar som är värdiga att vara med i någon tjejs skosamling.