En bröllopsdag är ett mycket förväntat tillfälle eftersom det är den tid där bruden och brudgummen byter sina kärlekslöften för varandra för att formalisera sin fackförening som ett par. De flesta tänker på denna dag som bara en singelfest, men den består faktiskt av 2 delar: själva bröllopsceremonin och receptionen. Och även om den högtidliga ceremonin är höjdpunkten i dag, ser många fram emot att delta i receptionen eftersom det är där alla kan njuta av sig och börja festa. Vill du veta några bra idéer för att lysa upp din mottagningsfest? Läs sedan vidare eftersom vi i denna artikel kommer att veta mer om de fantastiska sakerna du kan göra vid bröllopsmottagningen.

Lär känna dessa idéer för bröllopsmottagning för att fortsätta festa hela natten:

Spice upp din bröllopsmottagning genom att lägga till några icke-traditionella element och underhålla dina gäster på högsta nivå:

1. Värna en dansfest – Om du och din familj har en distinkt talang i dans, varför inte värd en dansfest och visa ett dansprogram för alla dina gäster? Skulle inte vara trevligt att berätta parets kärlekshistoria genom att representera alla aspekter av deras kärlek genom dans? Berätta för hur båda möttes tills de blommar tillsammans i kärlek och i slutändan förenade. Naturligtvis kan du fortfarande inkludera de vanliga dansspåren, men att ha detta som en del av din mottagning kan verkligen ge en intressant upplevelse till alla.

2. Dela med alla familjens kultur – En annan cool bröllopsmottagningsidé du kan göra är att konceptualisera ett tema där det kommer att visa upp din familjens kultur. Om du har en djup kinesisk bakgrund, gör festen kinesisk inspirerad av att ha röda och guldmotiv, drakdansare, kinesiska dräkter och orientaliska smaksatta rätter. Eller om din familj har lite Hawaiian linage, har du en luau-fest istället och låt alla gäster veta att du är stolt över ditt hawaiiska arv.

3. Tona ner lite och få en picknick tillsammans – Säkerligen skulle gästerna vilja lossna efter den formella bröllopsceremonin, så istället för att ha den traditionella receptionen, planera för en eftermiddagspicknick och få alla att känna sig hemma samtidigt som de har en bra tid. Ha några utomhusspel som volleyboll och krokett och låt barnen springa fritt i gräsbevuxna fält.

4. Getaway i ditt drömö paradis – Om du har lite pengar att spara, vänd sedan din mottagningsfest i ditt drömö paradis. Berätta för alla dina gäster att träffas på ett visst område där en härlig båt tar upp dem och tar dem in i din esk escade där de alla kommer att fira din union i en oförglömlig miljö.

5. En saga går i uppfyllelse – En annan högtidlig bröllopsidé du kan dra av är genom att placera en saga inställning med din fru som prinsessan och du som hennes prins charmig. Återupplev hennes fantasi med alla dina vänner och kära och fest ”tills klockan slår tolv (eller så).

Så om du vill göra din bröllopsmottagning unik och meningsfull, överväga dessa bröllopsmottagningsidéer som nämns ovan och vänd denna natt till en magisk kväll som alla kommer att prata om.